Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1439 van /home/vredegoor/domains/bertvredegoor.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_area->render() (regel 39 van /home/vredegoor/domains/bertvredegoor.nl/public_html/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
12-04-2017
deel deze pagina:
Balkonscene draait door

Onlangs kreeg het werk SOONER OR LATER zijn plaats boven de entrée van Wanrooij Gallery, pal naast Het Rijksmuseum in Amsterdam. Omdat het beeld van de wind leeft, kan op een rustige dag de vermeende status quo zomaar verbroken worden en het verhaal een andere wending krijgen...

SOONER OR LATER draait om de gegeven speelruimte tussen begin en eind en is welbeschouwd een upgrade van een echo uit het verleden: KOMEN EN GAAN. De lichtbakversie daarvan draait - als was het een tourniquet - al bijna twintig jaar in de hal van Omroep Gelderland en spiegelt bij elke ommekeer zijn onvermijdelijke alter ego.